اخبار دبیرستان

برگزاری آزمون های تستی گزینه دو و مرآت
با هماهنگی انجام شده و لزوم محک جدی دانش آموزان از نظر شرکت در آزمون های تستی برای دانش آموزان سال دهم آزمون های تستی مرات و برای دانش آموزان سال یازدهم گزینه دو برنامه ریزی گردیده است .

امتحانات کلاسی دوره اول
با هدف برگزاری دوره ای جامع از دروس تدریس شده در تابستان و همچنین عدم تداخل در امتحانات کلاسی دبیران برنامه امتحانات کلاسی دوره اول به دانش آموزان ارائه گیدید.

لیگ دانش آموزی تلاش
لیگ فوتبال با عنوان کاپ تلاش در سال جاری تحصیلی برگزار میگردد . دانش آموزان جهت ثبت نام و شرایط حضور در مسابقات به مسئولین پایه مراجعه نمایند.

انجمن اولیا و مربیان
جلسه انجمن اولیا و مربیان با حضور اولیای گرانقدر و همچنین دعوت از مشاور برتر کنکور دکتر میرزا پور برگزار گردید تصاویر این جلسه در سایت مدرسه موجود می باشد.

فانوس همراه اولیا و دانش آموزان
کانال تلگرامی فانوس برای اطلاع رسانی از فعالیت های آموزشی پایه دهم در دبیرستان باقرالعلوم (ع) راه اندازی گردید.لینک کانال در صفحه اصلی سایت قرار دارد.

برگزاری جلسه دبیران
با توجه به لزوم هماهنگی و انسجام در پیش برد فعالیت های آموزشی و پرورشی در سال تحصیلی جدید جلسه دبیران با هدف هماهنگی امور اجرایی و شنیدن نقطه نظرات همکاران دبیر برگزار گردید.

برگزاری کلاس آشپزی
با توجه به ضرورت آموزش هایی جهت زندگی موفق تر و همچنین ایجاد محیطی دلچسب و جذاب برای دانش آموزان دوره یکساله کلاس آشپزی از مهر ماه برای دانش آموزان برتر اغاز گردید. تصاویر این کلاس در گالری سایت موجود می باشد.

شروع سال تحصیل جدید
سال تحصیلی 97-96 با استقبال گرم مسئولین دبیرستان از دانش آموزان و سخنرانی آقای حیدری فروز مدیر مرکز و پذیرایی از دانش آموزان آغاز گردید.

اهدای جوایز نفرات برتر دبیرستان
از دانش آموزان برتر دبیرستان در اردوی تفریحی روستای ورده با اهدای جوایز تقدیر بعمل آمد . تصاویر این اردو و همچنین سایر برنامه های دبیرستان بروی سایت مدرسه قرار دارد.

برنامه امتحانات خرداد ماه 1396
برنامه امتحانات پایان سال تحصیلی و همچنین بودجه بندی امتحانات بروی سایت دبیرستان بارگزاری گردید.

برگزاری اردوی تفریحی روستای ورده
همزمان با گرامیداشت هفته معلم و همچنین روز های پایانی سال اردوی تفریحی در روستای زیبای ورده برگزار گردید در این اردو جوایز نفرات برتر آموزشی و انضباطی و همچنین پرورشی اهدا گردید.تصاویر اردو بروی سایت دبیرستان بارگزاری گردید.

برگزاری جلسه مشاوره با حضور مهندس مصیبی
آخرین جلسه مشاوره به همراه ارائه کارنامه مستمر دوم و همچنین تقدیر از دانش آموزان برتر روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه برگزار گردید.

کلاس آزمایشگاه سال دهم ریاضی
درس آزمایشگاه دانش آموزان کلاس دهم ریاضی براساس برنامه ریزی انجام شده در نیمسال دوم تحصیلی در مجموعه فرهنگسرای جوان منطقه 5 برگزار می گردد. تصاویر مربوط به این کلاس در سایت مدرسه بارگذاری گردید.

جلسه مشاوره با حضور مهندس مصیبی
با توجه به ضرورت مشاوره تخصصی و حرفه ای و صلاح دید مسئول آموزش دبیرستان به روال سال های گذشته جلسات مشاوره تخصصی با حضور اساتید برتر در نیمسال دوم برگزار میگردد.
جلسه اول روز چهارشنبه 20 بهمن با حضور مشاور ارشد قلم چی مهندس مصیبی برگزار گردید.

برگزاری مسابقات دهه مبارک فجر
مسابقات فوتبال و طناب کشی به مناسبت ایام دهه مبارک فجر در حال برگزاری می باشد. نتایج و تیم های برتر پس از پایان مسابقات در سایت مدرسه قرار میگیرد.

اردوی مشهد مقدس
بر اساس برنامه ریزی های انجام شده اردوی مشهد مقدس امسال در پایان بهمن ماه برگزار میگردد

نفرات برتر امتحانات نوبت اول
اسامی و معدل دانش آموزان برتر امتحانات نوبت اول بروی سایت مدرسه بارگذاری گردید.

ارائه کارنامه امتحانات نوبت اول
کارنامه عملکرد آموزشی نیمسال اول یک هفته پس از پایان امتحانات نوبت اول به اولیا ارائه گردید.

برگزاری امتحانات نوبت اول دی ماه
امتحانات دیماه 1395 از تاریخ 10 دیماه با برنامه ریزی های صورت گرفته آغاز کردید. برنامه امتحانات و پاسخنامه سوالات بروی سایت مدرسه قرار داده شد.

ارائه دفتر برنامه ریزی
دفتر برنامه ریزی دانش آموزان دبیرستان با هدف ارتباط و نظارت هرچه بیشتر اولیا و مسئولین پایه به دانش آموزان ارائه گردید.

شروع امتحانات مستمر اول
امتحانات مستمر اول بر اساس برنامه ریزی اعلام شده از روز دوشنبه 10 آبان ماه به مدت سه هفته آغاز گردید.

برگزاری جلسه انجمن اولیا و مرباین
همزمان با هفته اولیا و مربیان و طی دعوت از اولیای محترم جلسه ای با این عنوان در نمازخانه مدرسه برگزار گردید و ضمن صحبت ها و توضیحات آموزشی و پرورشی مسئولین مربوطه ، اعضای انجمن انتخاب گردیدند.

برگزاری اردوی تفریحی پردیس زندگی
اردوی تفریحی پردیس زندگی جهت بازدید از فیلم هیهات و پذیرایی وعده ناهار در پیتزا کاکتوس برگزار گردید.

برگزاری اردوهای تفریحی در تابستان 95
اردوگاه تابستانی دبیرستان باقرالعلوم با برنامه ریزی قبلی امسال نیز مانند سال های قبل با برگزاری اردو های متنوع برگزار گردید.

تهیه کتب های آموزشی و جزوات دانش آموزان
بر اساس نیاز سنجی از دبیران و مسئولین آموزشی دبیرستان کتاب های مورد نیاز و جزواتی که برای دانش آموزان لازم است تهیه و توزیع گردید.

آغاز سال تحصیلی 96-95
شروع ماه مهر و مهربانی درروز سوم مهر ماه همزمان با مدارس کشور در دبیرستان باقرالعلوم با مراسم ویزه صبحگاه برگزار گردید.

برگزاری مراسم های محرم
در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) دبیرستان باقرالعلوم با برگزاری مراسم های ویژه و متنوع سعی در باشکوه برگزار کردن این ایام داشت.

ما را دنبال کنید

کانال اختصاصی سال دهم