معرفی مدیریت

آقای احمد حیدری فروز که متولد به سال 1352 می باشند پس از پایان تحصیلات متوسطه و به جهت تلاش و ممارست زیاد در کسب معارف قرآنی و مقام کشوری قرائت قرآن مجید به تدریس معارف و قرآن در سطح مدارس مشغول شدند . همزمان با تدریس ، تحصیلات دانشگاهی را در رشته حقوق به پایان رسانده و پس از مدتی نیز بصورت پاره وقت در دادگستری و شورای حل اختلاف به عنوان قاضی مشغول به فعالیت و کسب تجربه شدند.​

ایشان پس از سالها تلاش علمی و کسب تجربیات ارزشمند در آموزش و پرورش و حضور در مدارسی چون مفید ، سما ، شاهد و ... از سال 1378 به عنوان موسس در مجموعه باقرالعلوم(ع) حضور داشته تا نهایتا در سال 1384 سمت مدیریت مرکز پیش دانشگاهی و دبیرستان باقرالعلوم(ع) را از آقای دکتر هاشمی تحویل گرفتند و پس از آن با تکیه بر همان اهداف قبلی و رویکردی جدید و مجدانه علاوه بر تکرار نتایج و عملکرد مثبت گذشته شرایط رو به رشدی در مجموعه ایجاد نمودند.

EmailAHeydariforooz@yahoo.com