اهداف و برنامه ها

اهداف کيفيت

بر اساس خط مشي کيفيت, اهداف کيفيتي دبيرستان هر سال توسط مدير دبيرستان تدوين شده و در جلسه شوراي دبيرستان طرح مي گردد. اهداف کيفيت پس از تصويب در اين شورا، مبناي حرکت دبيرستان خواهد بود. تصويب اهداف کيفيتي هر سال، لازم است حداکثر تا پایان شهریور ماه  توسط شوراي دبيرستان انجام شود.

اهداف کيفيتي دبيرستان با درنظر گرفتن موارد زير، تعيين و ميزان نيل به آنها در دوره هاي زماني تعيين شده, اندازه گيري مي شود:

·   نيازمندي هاي فعلي و آتي دبيرستان

·   نتيجه مباحث انجام شده در جلسات بازنگري مديريت قبلي

·   ميزان رضايت مشتري

·   وضعيت دبيرستان در مقايسه با ساير مجموعه هاي مشابه

·   نتايج مميزي ها

اهداف کيفيتي دبيرستان براي سال تحصيلي 90-89 به شرح زير مي باشد:

1-برگزاری حداقل 7 برنامه بازدید و اردو شامل 3 برنامه تفریحی ، 2 برنامه بازدید تخصصی و 2 برنامه زیارتی

2-شرکت حداقل 50% دانش آموزان در مراسم مذهبی ، نماز جماعت و ...

3-شرکت حداقل 50% دانش آموزان در مسابقات فرهنگی

4-قبولی حداقل 100% دانش آموزان پیش دانشگاهی در کنکور سراسری و آزاد

5-قبولی حداقل 100% دانش آموزان در سال تحصیلی

6-کسب حداقل معدل 18 در پایه های اول و دوم دبیرستان و حداقل معدل 16 در پایه های سوم و پیش دانشگاهی در امتحانات رسمی آموزش و پرورش

به منظور بررسي ميزان تحقق اهداف کيفيتي، نماينده مديريت در کيفيت موظف است شواهد موجود را مبني بر ميزان تحقق يا عدم تحقق اهداف کيفيتي، جمع بندي نموده و در جلسه بازنگري مديريت طرح کند.